Шановні колеги!

Аграрна біржа продовжує працювати у напрямку інформаційного забезпечення учасників аграрного ринку про ціни на продукцію сільського господарства. Наразі ми зробили доступними відомості про вартість борошна вищого та першого гатунків на умовах поставки EXW.

Для нас є дуже важливим надавати можливість покупцям та переробникам вчасно відслідковувати тенденцію зміни цін на борошно, як одного із найважливіших продуктів переробки аграрного товарного ринку. Разом з тим, для більш точного задоволення інформаційних потреб ми моніторимо та формуємо ціни за територіальним принципом, що дозволяє враховувати не лише загально-державні тенденції, але і особливості виробництва та логістики окремого регіону. Ціни оновлюються щоденно, починаючи з початку поточного 2017 року.

Для перегляду моніторингу перейдіть будь-ласка за наступним посиланням.

Крім того, Аграрна біржа на постійній основі проводить електронні торги з продажу борошна пшеничного вищого, першого та другого гатунків виробництва торгової марки ПАТ “Аграрний фонд”. Для отримання детальної інформації перейдіть будь-ласка за наступним посиланням.