Виробництво м’яса в Україні в січні-лютому 2012 р. скоротилося в порівнянні з відповідним періодом 2011 р. на 1,3%, – до 497,4 тис. т. Про це повідомляє Державна служба статистики України (Держстат).

Виробництво молока за 2 місяці 2012 р. збільшилася на 3,8% – до 1 млн. 207,2 тис. т. Виробництво яєць зросло на 0,5% – до 2 млрд. 656 млн. шт.

Нагадаємо, в 2011 р. виробництво м’яса в Україні зросло на 3,5%, – до 3,02 млн. т.

Виробництво молока в 2011 р. зменшилося на 1,4% – до 11 млн. 93,5 тис. т. Виробництво яєць зросло на 9,6% – до 18 млрд 687,9 млн. шт.

“РБК-Украина”